Barça

Nico Williams s’allunya més

Mercat. L’atacant de l’Athletic, objecte de desig del Barça, ofereix un altre senyal de la seva continuïtat al club biscaí anunciant que aquest curs lluirà el dorsal 10. “N’estic molt orgullós”, diu

L’escenari de veure Nico Williams vestit de blaugrana aquesta temporada cada cop és més remot. Després de més d’un mes en espera de la decisió del futbolista de l’Athletic, pel qual el Barça està disposat a abonar la clàusula de rescissió de 58 milions d’euros, els inputs orienten cada dia més cap a la continuïtat de l’atacant al club biscaí. Primer, la setmana passada, avançant el retorn als entrenaments amb el conjunt dirigit per Ernesto Valverde i manifestant que es trobava “amb moltes ganes d’aquesta temporada”. I, ahir, un altre senyal, també significatiu: aquest curs a l’Athletic portarà el número 10.

El club roig-i-blanc i el jugador de 22 anys ho van anunciar amb un vídeo i Nico canvia l’11 per l’emblemàtic dorsal, que deixa Iker Muniain. “L’hi vaig demanar”, va confessar l’objectiu de l’entitat culer. “Estic molt orgullós de poder portar aquest número i de fer història com ha fet ell”, hi va afegir. D’aquesta manera, Nico s’allunya encara més del Barça. No obstant això, en el club blaugrana no hi renuncien, encara que ja s’han activat altres vies per trobar un perfil similar al seu: un extrem dretà, que jugui a l’esquerra, a cama canviada, i que sigui, sobretot, especialista en el regat. Kingsley Coman, el francès de 28 anys del Bayern, a qui Hansi Flick ja va dirigir a l’equip bavarès, és una de les primeres opcions sobre la taula.

ALTERNATIVES

El Barça treballa per trobar en el mercat un perfil similar. Coman, sobre la taula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)