Barça

Maldecaps als despatxos

Barça. El club blaugrana treballa contra rellotge per inscriure Dani Olmo, Iñigo Martínez, Pau Víctor, Pablo Torre i Álex Valle abans del debut en la lliga aquest dissabte a Mestalla (21.30 h)

El Barça debuta en la lliga aquest dissabte a Mestalla (21.30 h) i Hansi Flick encara no sap la totalitat dels futbolistes amb què podrà comptar per a l’inici del seu projecte. Les inscripcions són ara mateix un dels principals maldecaps de l’entitat blaugrana, que busca contra rellotge dotar el tècnic alemany de les màximes peces possibles per arrencar la competició en les millors condicions. En aquests moments, hi ha dinou futbolistes que apareixen en el web de la lliga, però només tretze d’ells poden jugar. Araujo, De Jong, Gavi, Pedri i Ansu estan lesionats, i Fermín va vacances. Si bé és cert que també hi ha els casos d’Hèctor Fort, Sergi Domínguez, Gerard Martín, Marc Casadó, Marc Bernal, Quim Junyent i Toni Fernández, que continuen amb un dorsal més enllà del 25 i amb fitxa del filial i, per tant, podrien competir aquest dissabte.

Tots els focus estan centrats en els noms de Dani Olmo, Iñigo Martínez, Pau Víctor, Pablo Torre i Álex Valle, que a hores d’ara no poden ser convocats. Els casos que més preocupen, però, són els dels tres primers. L’egarenc, el fitxatge estel·lar d’aquest estiu fins ara, ha de ser l’encarregat d’aportat un salt de qualitat en l’atac del Barça. Tot i això, ha compartit molt pocs entrenaments amb els seus nous companys i no va jugar cap minut en el Gamper. Caldrà veure si Flick voldrà forçar la seva participació aquest dissabte. Sí que aposta perquè Iñigo Martínez i Pau Víctor, una de les grans sensacions d’aquesta pretemporada, puguin viatjar amb l’equip. Álex Valle i Pablo Torre, que tornen d’una cessió, han de ser ara inscrits com a jugadors del primer equip.

Per desencallar les inscripcions, és vital que es produeixin sortides. El Barça ha venut Julián Araujo per 10 milions al Bournemouth, però no n’hi ha prou. És per això que Clément Lenglet, Ansu Fati i Vitor Roque també estan en la rampa de sortida. Els dos primers van ser inscrits dilluns a la tarda, però es tracta d’un tràmit per alliberar fair-play financer un cop es confirmi la seva marxa.

Si no hi ha més inscripcions –segons el reglament, es pot jugar fins i tot si s’és inscrit cinc minuts abans del xiulet inicial–, Flick haurà de convocar jugadors del filial i juvenil que ja han estat protagonistes en aquesta pretemporada. Un mar de dubtes i moltes incerteses no només a la gespa, sinó també als despatxos, a només tres dies que arrenqui la lliga.

Ter Stegen Porter
Iñaki Peña Porter
Koundé Defensa
Cubarsí Defensa
Eric Garcia Defensa
Christensen Defensa
Balde Defensa
Lenglet Defensa
Araujo Defensa
Gündogan Migcampista
Pedri Migcampista
Fermín Migcampista
Gavi Migcampista
De Jong Migcampista
Ferran Davanter
Lamine Yamal Davanter
Lewandowski Davanter
Raphinha Davanter
Ansu Fati Davanter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)