Barça

Lamine Yamal s’entrena pendent del seu pare, que és fora de perill i millora

Successos. El davanter s’exercita al matí i visita a la tarda el seu pare, que va ser apunyalat dimecres

Lamine Yamal va rebre dimecres a la nit l’esfereïdora notícia de l’apunyalament del seu pare, Mounir Nasraoui, al barri mataroní de Rocafonda de Mataró. El progenitor del futbolista blaugrana va ser ingressat a l’hospital universitari Germans Trias i Pujol de Badalona amb un pronòstic greu però estable, i amb el pas de les hores va anar millorant. No es tem per la seva vida, i el davanter culer, pendent, és clar, de la situació, va poder assistir a l’entrenament que ahir al matí l’equip barcelonista va fer a la ciutat esportiva Joan Gamper per preparar el duel de demà (21.30 h) al feu del València. Allà, Lamine Yamal va rebre l’escalf de tothom, va exercitar-se amb normalitat i, tot seguit va desplaçar-se al centre hospitalari per visitar el seu pare. En aquest sentit, fora de perill, Mounir Nasraoui va fer una actualització pública del seu estat. “Gràcies a tots pels vostres ànims, ja estic millor, una forta abraçada per a tots”, va explicar a la tarda a través de les xarxes socials.

Quatre detinguts

Els fets van passar dimecres a les 9 del vespre, i a les 11 de la nit van ser detingudes tres persones per la seva presumpta implicació en l’agressió amb arma blanca a Mounir Nasraoui. Ahir, dijous, a aquestes tres persones se’ls va afegir un quart detingut. Tots quatre arrestats són a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró, en espera de passar a disposició judicial.

MOUNIR NASRAOUI

El pare de Lamine Yamal envia un missatge a través de les xarxes socials i explica: “Ja estic millor”

INVESTIGACIÓ

Els Mossos d’Esquadra detenen un quart presumpte implicat en l’agressió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)