Barça

Thiago deixa el seu lloc al cos tècnic de Flick

Arnau Blanco, fins ara entrenador del Cadet A, ocupa el lloc de l’exfutbolista blaugrana que vol formant-se com a entrenador

Thiago Alcántara posa punt final a la seva etapa al cos tècnic de Hansi Flick. L’exfutbolista acaba així aquest breu període al Barça com a ajudant del tècnic alemany una vegada finalitzada la pretemporada. El club ha anunciat que Arnau Blanco, fins ara entrenador del Cadet A, ocupa el lloc de Thiago a l’organigrama tècnic.

El tècnic de Palau Solità i Plegamans, que ha treballat al futbol formatiu blaugrana durant les últimes 11 temporades, tindrà les mateixes funcions que ha exercit el gran dels Alcántara. El Barça assegura que vol “seguir apostant així pel talent i l’excel·lent formació dels professionals i tècnics de la casa”.

Semblava que Thiago podia continuar fins, com a mínim, el mes de setembre. Finalment, però, s’ha decidit que aquest divendres sigui el seu darrer dia, coincidint amb l’inici de la lliga. Thiago vol continuar formant-se per convertir-se en entrenador en un futur. Tenia clar que aquestes “pràctiques” al Barça eren una oportunitat, però curta i temporal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)