Barça

Hansi Flick: “Olmo anirà convocat, espero que pugui ser-hi, però veurem què passa”

El tècnic compareix en roda de premsa en la prèvia del partit de demà dimarts davant el Rayo a Vallecas (21:30h)

Després de la victòria i el bon partit del Barça davant l’Athletic, Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa ja en la prèvia del partit davant el Rayo a Vallecas de demà dimarts (21:30h). El tècnic ha parlat del partit, de la situació d’Olmo, de la sortida de Vitor Roque, de la possibilitat de noves arribades i del nivell dels joves.

Partit davant el Rayo

“No treballo en el passat, treballem en l’aquí i l’ara. Hem tingut un bon inici, però hem de continuar avançant. Sé que és un context especial, potser un estadi més petit, però ho acceptem i anem a totes.”

Olmo

“Espero que pugui ser-hi. També ho esperava el darrer partit. Seria fantàstic, però veurem que passa. És una cosa que no pot controlar ni el jugador, ni l’equip ni l’entrenador. Sabem que és una circumstància difícil. Però crec en el club i crec que el podrem inscriure. Tots els jugadors que no poden jugar no estan contents, però ell coneix la situació. Estic convençut que està preparat per jugar, és a la llista de convocats.”

El millor i el que més ha de millorar el Barça de Flick

“Estem molt satisfets amb el nivell de l’equip al camp. Molt satisfets dels resultats, de com ho estan fent als partits, com juguen i del nivell dels entrenaments. Estan molt focalitzats, concentrats i amb molta intensitat. Si entrenem al 80% no podem jugar al 100%, amb aquesta idea treballem. Ens volem centrar a jugar millor cada partit. Els analitzem i volem ensenyar als jugadors allò en què cal millorar.”

Vitor Roque

“No és que no comptéssim amb Vitor Roque, però hi ha circumstàncies del jugador que cal considerar. Només puc dir el que vaig sentir quan vaig parlar amb ell: una situació complicada, venia del Brasil i ara té una bona oportunitat per jugar i millorar. He vist moltes coses que fa molt bé, és una molt bona persona i espero que continuï jugant bé i millori. Tenir un jugador més en la part ofensiva no hauria sigut dolent.”

Algun fitxatge més?

“No hi penso. Em centro en l’equip i en el que tinc, n’estic satisfet. Si les circumstàncies canvien i ens permeten incloure nous jugadors i guanyar qualitat, genial.”

L’objectiu és guanyar la lliga?

“L’objectiu d’un equip com el Barça sempre és guanyar el campionat. Sabem que és a llarg termini, que és una carrera llarga. Hem començat bé, estem contents, ens aporta confiança l’inici, però volem continuar endavant. No podem mirar enrere ni lluny, sinó el pròxim partit.”

No tenir plantilla tancada ja en competició

“Tots els grans equips es troben en aquesta circumstància. No les podem canviar, no hem de posar excuses. Tenim 11 jugadors al camp i els de la banqueta, podem competir. Estic molt satisfet de l’últim partit, anem pel bon camí i així hem de seguir, posant el focus en què volem.”

Fermín

“Ha tingut uns dies de descans, va molt bé. Ja el tenim aquí, és fantàstic comptar amb ell. És versàtil pel que fa a posicions i és un futbolista amb marge de millora, com la resta. Estem contents amb l’ambient, la mentalitat i l’esperit de l’equip.”

Importància ple previ a l’aturada

“Sempre és l’objectiu guanyar sempre. Ara estem centrats en el Rayo, anem pas a pas, així ho gestionem.”

Nivell dels més joves

“A Alemanya també passa, però no és tan normal com aquí poder tenir jugadors tan joves participant. Teníem jugadors de 15 anys en la pretemporada i van fer una bona feina. Ja havia vist coses molt potents abans d’arribar. Ahir vaig veure el partit del Barça B i és molt positiu el seu nivell. Hi ha una base sòlida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)