L’1x1 del Barça - Valladolid

Per Adrià Tella

TER STEGEN
OPORTÚ
Va tenir ben poca feina, però va evitar el gol de Raúl Moro que hauria suposat el 2 a 1 en l’única ocasió clara del Valladolid en el partit. Com sempre, còmode i precís amb els peus en la sortida de pilota.
KOUNDÉ
SUPERIOR
Actualment, és superior a tots els extrems amb qui es troba cara a cara. Ho va ser davant Nico Williams i també davant un Raúl Moro incisiu. L’estat de forma del francès és sublim i ho va rematar amb un bon gol en un córner.
CUBARSÍ
CLAU
És central, però la seva presència permet tenir un jugador amb sensibilitat de migcampista a l’eix de la defensa. La seva capacitat per superar línies a partir de la passada, en zones interiors o en profunditat, és un regal per a l’equip.
ÍÑIGO MARTÍNEZ
MADUR
El basc s’ha assentat al costat de Cubarsí i demostra que està preparat per a aquest repte si el físic li ho permet. Poderós en els duels, va prendre bones decisions i ofereix recursos amb pilota a partir de la seva bona esquerra.
BALDE
CREIXENT
El lateral va tornar a l’onze després del descans a Vallecas i va tornar a fer un bon partit. Sòlid i poc exigit en defensa, una solució en sortida a partir de les seves cavalcades i amb la sensació de continuar progressant en el seu retorn.
CASADÓ
ESCOLLIT
Va ser l’aposta de Flick a l’onze en el lloc del lesionat Bernal. Va oferir un bon rendiment, jugant senzill amb la pilota i aportant la intensitat habitual que sempre suma. Sembla partir amb avantatge, de moment, per ser el 5.
PEDRI
CLARIVIDENT
Tercera titularitat consecutiva i un altre gran partit. Diferencial amb pilota en qualsevol zona del camp, sempre entenent què necessita l’equip. Va poder descansar l’última mitja hora ja amb el partit resolt.
DANI OLMO
BENEÏT
Primera titularitat en el seu debut al Lluís Companys i va sortir molt endollat. Li van anul·lar un gol i va estavellar dues pilotes al pal en el primer temps, però al final va aconseguir la seva segona diana. Reforç de luxe.
LAMINE YAMAL
ASSISTENT
És una delícia i una amenaça constant per als rivals. No va marcar, però el seu partit va ser sensacional. Va regalar dues grans assistències, a Lewandowski i Raphinha, i ja és el que en suma més en la lliga, quatre.
RAPHINHA
ESTEL·LAR
El seu partit va ser monumental. Ho va fer tot bé. Com sempre, impecable sense pilota, però sublim quan la tenia. El seu esforç va trobar la recompensa que mereixia després d’un gran inici: ‘hat-trick’ i assistència. MVP.
LEWANDOWSKI
PITXITXI
El polonès no perd el seu idil·li amb el gol. L’hi van anul·lar a Vallecas, però va tornar a sucar contra el Valladolid per mantenir-se al capdavant de la taula de golejadors, amb quatre gols en les quatre primeres jornades.
ERIC
NECESSARI
Va jugar mitja hora en la posició de pivot, on Flick va deixar clar que haurà d’acumular minuts després de la greu lesió de Bernal.
FERMÍN
REVULSIU
Sigui quin sigui l’escenari, aporta energia i fa que el partit augmenti de revolucions. Ara, sense descans, amb la sub 21.
SERGI D.
DEBUTANT
El central va ser el quart jugador que fa debutar Flick en aquest inici de temporada.
FERRAN
PERSISTENT
Després de ser titular fins ara i intentar-ho tot, va trobar el gol des de la banqueta.