Barça

Míchel: “Hem de tenir personalitat i mirar a la cara al Barça”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel català que disputarà el seu equip demà contra el Barça a Montilivi (16:15h). El de Vallecas ha repassat com ha anat l’aturada per seleccions en la competició, com afronta el seu equip el duel contra els blaugrana i les claus de l’enfrontament.

Estat plantilla

“Només tenim la baixa d’Oriol Romeu per la clàusula del contracte i Yangel Herrera serà dubte fins a última hora. La resta està bé i els partits de seleccions no han deixat lesionats”.

Pensar en el proper partit

“Anem partit a partit i el del Barça és el més important. Després veurem. Tenim una plantilla top, amb jugadors versàtils i només pensem en el Barça. Serà molt complicat, el rival està en un gran moment, és líder i haurem de fer les coses molt bé. Després veurem com està la gent pel següent partit. L’alineació de demà la faré pensant només en el Barça”.

Dubtes al mig del camp

“Hi ha Iván Martín, Solís i Arnau pot jugar en aquesta posició, ja ho ha fet en la pretemporada. També Krejci ha jugat al mig del camp, amb nosaltres no, però té coneixements. A més ha entrenat Raúl García del filial i estarà a la llista”.

Barça 12 de 12

“És un equip amb molta verticalitat. Estan fent les coses molt bé i han guanyat els quatre partits. Estan bé, només en atac, sinó que pressionen molt bé i recuperen la pilota ràpid. Lamine Yamal per mi és el jugador més diferencial en la lliga pel que fa a l’u contra u ja que la seva presa de decisions és brillant i tot i tenir 17 anys el seu cap va molt ràpid. Raphinha també està en un gran moment, és molt vertical i ajuda a que la profunditat del seu equip sigui molt alta. Haurem de veure com fem les coses però si som capaços d’agafar la pilota serà tot molt més fàcil. Si estem defensant el 60 o 70% del partit serà molt més complicat”.

PSG

“No miraré al proper rival. Pel club i per tothom el partit més important és el de demà. Tenim jugadors importants per jugar en totes les competicions ja que hem fet un bon mercat però no hi ha més partit que el del Barça. Fins demà al vespre no pensaré en el PSG”.

El cap a la lliga

“Al club sabem que el més important és la lliga i això és el que fa que com a club es pugui créixer. Necessitem fer les coses bé en la lliga i els jugadors ho tenen clar. Estem entrenant bé i fort i només pensa en el partit contra el Barça, és complicat fer un onze pel partit i això m’agrada. N’hi haurà que no seran titulars i ho mereixen”.

El dos partits del curs passat

“El Barça ha de guanyar tots els partits i té aquesta obligació, entre cometes. No penso que sigui diferent al curs passat ja que també tenien aquesta obligació. Per moments ens van superar i nosaltres també a ells. Espero un partit diferent als del curs passat ja que el tècnic és diferent i fa coses diferents però el Barça és un equip top sempre”.

Confiança

“He dit als jugadors en la xerrada i he posat imatges sobre tàctica, i els hi dic que quan miro al rival tinc respecte perquè ens poden fer mal. En els entrenaments als jugadors els ajudo amb conceptes de pressió i responen molt bé. A l’afició li dic que segur que farem les coses bé i em dona la sensació que estem preparats. Volem ser agressius amb i sense pilota, la volem i ho hem entrenat”.

Nous propòsits

“Volem continuar creixent amb la nostra afició i la nostra manera de fer les coses. Volem ser un equip que tingui personalitat al camp, que l’afició estigui orgullosa i se senti ben representada. Això ens farà créixer com a club segur, sense estar per damunt o per sota de ningú, només tenint present a la nostra gent”.

Xavi i Flick

“No soc jo qui ha de dir quines diferències hi ha entre els dos. He vist coses bones de Xavi i de Flick. Porten només quatre partits i els han guanyat. No comparo el meu equip amb el curs passat no ho farem amb la resta”, ha dit el tècnic del Girona, que afegia: “No hem mirat els partits de l’any passat, ara estic amb una altra cosa. És possible no fer-ho. Som diferents nosaltres i el Barça. Demano tenir present, que juguem contra un rival top com l’any passat, estan per guanyar-ho tot, i intentant mirar-los a la cara amb respecte, tenir personalitat, agafar la pilota i ser capaços d’arribar a camp rival i tenir-lo al darrera”.

Repetir la victòria del curs passat

“Clar que ho podem repetir. Estic convençut que farem un gran partit. La segona victòria ens va fer entrar a la Champions League, però ja hi som. Ara a una altra cosa”, ha sentenciat Míchel Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)