El dolç moment de Lewandowski

Internacionals. El 9 culer marca en el triomf (2-3) de Polònia contra Escòcia i continua encès; acumula cinc dianes en cinc partits aquest curs

Robert Lewandowski està pletòric. Acabats de fer els 36 anys, l’ariet blaugrana està encès i, des que va començar la temporada, li cauen els gols de les butxaques. Amb el Barça en porta quatre, en quatre jornades, i ahir amb Polònia va allargar aquest dolç moment amb un altre, en la victòria (2-3) del combinat entrenat per Michal Probierz al feu d’Escòcia, en la primera jornada de la Nations League. El 9 culer i capità en la selecció polonesa, que va disputar 72 minuts, va ser determinant perquè els seus s’avancessin 0-2. Primer va assistir Sebastian Szymanski, que va obrir la llauna, i després va marcar, de penal, per obrir l’escletxa. En el segon temps, als polonesos se’ls va complicar l’enfrontament, i Escòcia, ja sense Lewy sobre la gespa, va empatar via Billy Gilmour i Scott McTominay. Finalment, però, en l’últim sospir, Nicola Zalewski, també de penal, va donar el triomf a Polònia.

Taules d’Espanya

Els altres jugadors barcelonistes que van jugar ahir van ser Lamine Yamal (90 minuts), Dani Olmo (82) –que van ser titulars–, Pedri (24) i Ferran Torres (8), amb la selecció espanyola, que va empatar (0-0) a Sèrbia, també en la primera jornada de la Nations League.

JUGUEN TOTS

Minuts per a Lamine, Olmo, Pedri i Ferran en l’empat (0-0) del combinat estatal (0-0) a Sèrbia

Avui torn per a Koundé, Cubarsí i Pablo Torre

Tres blaugrana jugaran avui partits internacionals de seleccions. Jules Koundé s’enfrontarà a Itàlia a París, als Parc dels Prínceps (20.45 h), un duel corresponent a la Nations League. D’altra banda, Pau Cubarsí i Pablo Torre –relleu del lesionat Fermín– jugaran amb la selecció espanyola sub 21 contra Escòcia, a Edimburg, al Tynecastle Park, un matx de classificació per a l’Eurocopa sub 21.