Barça

El protagonista

Lamine Yamal

I ara, també fa gols

“Sempre és bo fer gols per ajudar l’equip. Volem guanyar tots els partits possibles, perquè és la manera d’aconseguir la lliga”, diu Yamal

Lamine Yamal continua fent passes endavant. L’atacant de 17 anys ja és un referent al Barça, i també en clau de seleccions, en el combinat estatal, però té marge de creixement, evidentment, ja que encara és juvenil de segon any. I, en aquests primers compassos de campanya, en aquest Barça de Hansi Flick, se li estan veient aspectes nous en el joc. El més important, ja que és el que fa la diferència en el futbol, és que està marcant gols. Ahir, a Montilivi, en va fer dos, per encarrilar la victòria (1-4) del conjunt blaugrana contra el Girona. Així, amb el doblet, n’acumula tres en la lliga, en només cinc jornades. El curs passat, en els 37 partits que va disputar, 22 com a titular, en va anotar cinc. També fa gols, doncs, el davanter de la Rocafonda, cosa que, irremeiablement, el situarà, si manté l’eficiència, en una dimensió nova com a futbolista. I tot fa pensar que Lamine Yamal en continuarà marcant. Ja en marcava al planter i en celebrarà, com ha començat a fer, amb els grans. “Acostuma a fer l’última passada i que hagi marcat em posa molt content”, va dir Flick al final de l’enfrontament, conscient que Lamine Yamal s’ha de destapar en aquest sentit per continuar millorant.

El dorsal 19 va ser el millor jugador del matx a Girona. Determinant, seus van ser el 0-1 i el 0-2. El primer, el va aconseguir després de pispar la pilota a David López en la sortida, fruit de la pressió alta, i resolent amb suficiència davant de Gazzaniga; el segon, recollint, a la frontal de l’àrea, el refús d’una falta lateral centrada per Raphinha, que va col·locar al pal llarg, també amb classe. “Sempre és bo marcar gols per ajudar l’equip”, va explicar Lamine Yamal després del matx. “El primer partit després de tornar de seleccions sempre és complicat, però hem entrat molt bé i molt directes”, va seguir. “Estem molt contents per la victòria. Volem guanyar tots els partits possibles, perquè és la manera d’aconseguir la lliga”, va indicar el jugador català, que ja pensa en l’estrena en la Champions League, dijous al feu del Mònaco. “Serà molt especial i tenim moltes ganes de jugar-la”, hi va afegir.

3
gols
ha marcat Lamine Yamal en cinc jornades de lliga. El curs passat, en 37 aparicions, en va anotar cinc.
5
titularitats
acumula l’atacant de 17 anys, en les cinc jornades de lliga disputades.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)