L’1x1 del Barça contra el Mònaco

Per Nom i Cognoms

ter stegen (90’)
assenyalat
Va quedar assenyalat en el minut 10, quan es va equivocar en una passada a Eric Garcia a la frontal de l’àrea que va obligar el de Martorell a fer una falta que li va suposar l’expulsió. Va rebre dos gols, però també en va salvar algun.
KOUNDE (90’)
correcte
Com molts dels seus companys, no va estar fi del tot, encadenant alguna pèrdua en zona perillosa. Tot i així, va complir en tasques defensives i també va aparèixer en camp rival en alguna ocasió. És un portent físic.
CUBARSÍ (79’)
sòlid
Pau Cubarsí es va mostrar molt sòlid en tot moment. Clarivident en la sortida de pilota, també es va multiplicar en tasques defensives i va guanyar diversos duels providencials. Tot un veterà amb només 17 anys.
I. MARTÍNEZ (90’)
superat
Amb un home menys des del minut 10, va patir més del que és habitual al darrere. Va sortir en la imatge del segon gol del Mònaco i, a més, li van xiular un penal que el VAR va invalidar. Es va veure superat en molts moments.
BALDE (88’)
irregular
No va ser el millor dia de Balde, que va fallar una ocasió bastant clara en el minut 32 per fer el segon gol dels blaugrana. En defensa, no va estar encertat en el marcatge de Akliouche, a qui li va donar molt terreny perquè fes l’1-0.
PEDRI (83’)
incòmode
Amb l’expulsió d’Eric Garcia, Pedri va endarrerir la seva posició i no es va acabar de trobar còmode. Va estar molt atent en les ajudes defensives, però també va cometre alguna errada amb la pilota poc habitual en ell.
CASADÓ (90’)
assistent
Una gran passada en profunditat i a l’espai per a Lamine Yamal va ser decisiva perquè arribés el gol de l’empat. En defensa, Casadó va tenir molta feina i, en atac, va donar aire i va ajudar en la continuïtat de la sortida de pilota.
ERIC (10’)
EXPULSAT
Va ser la gran i única novetat que va introduir Hansi Flick en l’onze inicial, però només va durar 10 minuts sobre la gespa. Va ser expulsat per fer caure Minamino després d’una passada molt arriscada de Ter Stegen en la frontal.
RAPHINHA (90’)
desconnectat
Ahir no va brillar. Va aparèixer molt poc en el joc blaugrana i en les poques ocasions que va disposar no va estar encertat. Això sí, no li va faltar actitud i treball, ajudant als seus companys en tot el que necessitaven.
LAMINE YAMAL (80’)
or
Lamine Yamal és or. Quan més estava patint l’equip, després de l’expulsió d’Eric i el gol, va sortir al rescat per situar l’empat al marcador amb una rematada rasa i potent marca de la casa. Una gran genialitat.
LEWANDOWSKI (80’)
apagat
L’ariet polonès va aportar molt poc a l’equip. Tot i que va baixar en alguna ocasió a buscar alguna pilota, li va costar entrar en la combinació del joc culer. Apagat, no va disposar de cap ocasió clara. L’expulsió també hi va influir.
ferran (11’)
actiu
Va ajudar en tasques defensives, i al davant va intentar caçar alguna pilota per fer el gol de l’empat, però sense èxit.
g. martín (10’)
Igual que Sergi Domínguez, va debutar a la Champions. No va ser fàcil. Va entrar en una situació delicada i de molts nervis.
s. domínguez (10’)
atent
Va estar molt atent a l’hora de tallar les passades a l’espai de l’equip rival.
pablo torre (7’)
aire
Va donar aire a l’equip traient la pilota controlada des del darrere i mirant endavant.
ansu fati (2’)
retorn
Va reaparèixer per buscar el gol de l’empat, però no va tenir cap ocasió per fer-lo.