Barça

“Hi haurà alguna rotació”

Hansi Flick Entrenador del Barça

El Barça podria igualar aquest vespre (21h) contra l’Osasuna el millor inici de la seva història a la lliga. Ho farà si aconsegueix sumar els tres punts a El Sadar. “Sempre és bo guanyar, no ens centrem en si és per un rècord o no. Ens hem preparat per anar a guanyar, tot i que soc conscient que serà difícil. L’Osasuna ha aconseguit deu dels onze punts que té a casa. He sentit que l’estadi té un ambient increïble i que els aficionats fan costat a l’equip, i això és una cosa que a mi m’agrada.” D’aquesta manera va començar Hansi Flick la seva roda de premsa davant els mitjans de comunicació en la prèvia d’aquest duel.

Per al partit a Pamplona, el tècnic blaugrana va assegurar que hi tornarà a haver algun canvi en l’onze inicial, obligat per l’exigent calendari. “Evidentment, hi haurà alguna rotació, però també necessitem que els jugadors experimentats com Raphinha i Lewandowski estiguin amb nosaltres. En qualsevol cas, estem preparats.”

“Això va de qualitat. Estan molt ben preparats futbolísticament. Els entrenadors estem encantats de treballar amb ells cada dia. Segueixen les nostres instruccions i ho estan fent molt bé. És bonic ser entrenador del Barça.” Així va respondre Hansi Flick quan li van demanar per les claus d’haver aconseguit amb tan poc temps i amb una plantilla tan curta aquests excel·lents resultats.

El tècnic blaugrana també va tenir paraules per als dos futbolistes que es troben en l’últim tram del seu procés de recuperació: Frenkie de Jong i Gavi. “El que he vist en els entrenaments m’ha agradat. Gavi també s’està recuperant bé. Van augmentant el ritme dels entrenaments, i això és bo. Frenkie és a prop de tornar per poder-nos ajudar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)