Barça

El planter, ben present

Debutants. Andrés Cuenca és el cinquè jugador procedent de les categories inferiors del Barça que Hansi Flick ha fet debutar amb el primer equip aquesta temporada

Hansi Flick també es creu el planter. En les seves primeres aparicions, quan va agafar les regnes de la banqueta del Barça, ja va fer pública la seva admiració per la Masia i pel talent que hi havia al planter culer, i, amb els seus actes, està deixant palès que allò que va dir no són només paraules. I és que després d’un mes i mig de competició, ja ha fet debutar cinc jugadors procedents de les categories inferiors del club. A més de donar molta confiança a Marc Casadó, que ja s’havia estrenat anteriorment amb el primer equip, va fer debutar Marc Bernal, Pau Víctor, Gerard Martín i Sergi Domínguez, i finalment, dimarts contra el Young Boys (5-0), va arribar el cinquè, Andrés Cuenca. El central de 17 anys va entrar en el minut 84, per disputar el tram final de l’enfrontament. “És un somni fet realitat”, va assegurar ahir en els mitjans oficials del club blaugrana el defensa andalús, a la Masia des que tenia 12 anys. “Quan vaig arribar aquí, vaig fer-ho amb aquesta idea, la de debutar algun dia amb el primer equip. I n’estic molt orgullós”, va afegir el futbolista, un fix aquesta temporada en el filial, amb el qual ha disputat cinc partits, tots de titular, tot i ser encara juvenil.

Cuenca completa, doncs, la mà d’estrenes procedents del planter, a càrrec de Flick. Els propers seran, de ben segur, els cosins Toni i Guille Fernández, de 16 anys, assidus en les convocatòries darrerament. “Per a nosaltres és molt important que l’entrenador aposti per la Masia”, va afegir, en aquest sentit el jove central. “És un missatge per a tots els nois que venen de baix; que treballin tots i que estiguin preparats perquè en qualsevol moment els pot arribar l’oportunitat”, va indicar el futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)