Barça

Final del peatge internacional

Internacionals. Pedri, Cubarsí, Casadó, Torre, Fort, Lewy i Raphinha tanquen avui l’aturada de seleccions

La segona aturada de seleccions de la temporada arriba al final. Avui es disputen els darrers compromisos internacionals, amb fins a set futbolistes blaugrana amb un partit pendent. Juguen Lewandowski, Raphinha i els espanyols.

Ho faran Pedri i Cubarsí amb l’absoluta, ja no Lamine Yamal després de les molèsties físiques que l’han fet tornar a Barcelona. Espanya s’enfronta a Sèrbia en la quarta jornada de la lliga de les Nacions; ho farà al Nuevo Arcángel de Còrdova (20.45 h). Tot indica que Pedri serà titular, com en el partit anterior contra Dinamarca, en què va disputar 60 minuts. En canvi, Cubarsí no va jugar, De la Fuente va apostar per Laporte i Vivian a l’eix de la defensa i podria repetir.

Abans, jugarà el combinat estatal sub 21 contra Malta a Algesires (17 h), amb Pablo Torre i Casadó en la convocatòria. Sembla que el càntabre tornarà a ser titular, ho ha estat en els darrers tres enfrontaments dels de Santi Denia. En canvi, Casadó no va tenir la possibilitat de debutar dijous i podria fer-ho avui.

Amb la selecció sub 19 jugarà Héctor Fort, contra la selecció de Romania (10 h). El lateral blaugrana va ser titular en el primer partit d’aquesta aturada i suplent en el segon, i sembla que tornarà a l’esquema inicial de Paco Gallardo.

Més enllà dels espanyols, Lewandowski també clou avui la seva participació internacional amb Polònia en aquesta aturada. Ho farà amb un partit exigent contra Croàcia (20.45 h) a Varsòvia. Finalment, Raphinha serà l’últim a jugar. Ho farà al Brasil contra el Perú, a quarts de tres de la pròxima matinada a Catalunya, també a priori com a titular indiscutible.

Kounde acaba amb 90 minuts més

Jules Kounde va jugar ahir el segon i darrer partit d’aquesta aturada amb la selecció francesa. El lateral blaugrana va ser titular i va completar els 90 minuts en la victòria de la selecció francesa a Bèlgica (1-2).

Kounde ha jugat els dos partits sencers amb l’equip de Deschamps, mantenint la línia del gran nivell que està mostrant amb el Barça en aquest inici de temporada. És un jugador dotat físicament, fet pel qual fins ara ho ha jugat gairebé tot. Tan sols ha descansat, a tall de càstig, en el partit contra l’Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)