Barça

Hansi Flick

Entrenador del FC Barcelona

“No està bé el que fa Real Madrid TV”

“M’agrada que elogiïn la nostra feina, és clar. Estem jugant bé a futbol i la connexió amb l’afició és molt bona. Ara som davant un clàssic i volem gaudir-ne.” “Els jugadors esperen amb moltes ganes aquest partit. Serà un bon espectacle.” Així d’il·lusionat es va mostrar ahir Hansi Flick davant el seu primer clàssic com a entrenador del Barça al Bernabéu. Hi arriba líder de la lliga i reforçat pel 4-1 contra el Bayern. No l’intimida la velocitat de Vinícius i Mbappé. Serà fidel a la seva filosofia de joc: “Tenim el nostre sistema molt clar. El Madrid és un equip amb jugadors molt ràpids, sí, però el Bayern també tenia jugadors potents. Haurem d’adaptar algunes situacions, però ho tenim tot treballat i confio en els meus jugadors.” “Ens agrada pressionar amunt, hem d’estar molt junts i jugar de manera molt compacta. Quan hi ha massa espais entre línies això no ens beneficia. Contra el Bayern ens va sortir bé.”

Sobre els habituals (i censurables) vídeos de Real Madrid TV contra els àrbitres, Flick ho condemna: “No està bé. Nosaltres això no ho farem, no és el nostre estil. Jo fins ara he tingut bones experiències amb els àrbitres a la lliga espanyola. Nosaltres ens hem de centrar en el joc, no ens podem desgastar en arbitratges.” Taxatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)