Barça

Milito va tornar a l'onze dos mesos després

Va tenir una actuació molt discreta el dia que tornava a la titularitat després de la lesió i d'haver volgut deixar el club

Gabi Milito ahir va tornar a l'onze inicial de Guardiola dos mesos després d'haver-se lesionat en la tornada del partit de copa del Rei contra el Ceuta. L'entrenador va decidir donar entrada a l'onze titular a l'argentí tot i que ha viscut una setmana moguda per una possible marxa al Màlaga. Després de demanar al club marxar per tenir més minuts i, d'aquesta manera, tenir la possibilitat de jugar la copa Amèrica aquest estiu, i quan semblava que ho tenia tot acordat amb el conjunt andalús, va decidir quedar-se al Camp Nou i continuar a les ordres de Pep Guardiola.

Ahir Milito tornava després d'haver-se lesionat en el partit de copa contra el Ceuta. Si bé aquell dia el central no va tenir fortuna i va haver d'abandonar el camp lesionat abans del descans en un partit en què va completar una actuació més que notable, ahir tampoc va ser el millor dia de l'argentí, que va dubtar en totes les accions que van propiciar els gols del Betis. Milito, a banda del partit contra el Ceuta en què a més va marcar el segon gol, només havia estat titular en tres partits més: en l'empat a la lliga contra el Mallorca (1-1), en la victòria contra l'Sporting (1-0) també a la lliga i en l'anada de la supercopa contra el Sevilla (3-1), on a més, va ser el capità de l'equip en absència dels mundialistes.

Després de la decisió del mateix jugador de quedar-se al conjunt blaugrana, Guardiola li va donar ahir l'oportunitat d'entrar a l'onze inicial i l'argentí no va respondre com s'esperava, just al contrari del que ha fet sempre que l'equip l'ha necessitat. L'argentí s'ha caracteritzat per saber sempre quin era el seu rol dins de l'equip, per ser el líder de la línia defensiva i un dels millors jugadors en joc aeri. Ahir, precisament una errada en refusar una pilota amb el cap va propiciar el tercer gol d'Arzu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)