Barça

Pep Guardiola

Entrenador del Barça

«Ha estat una setmana llarga, però l'equip ha estat fantàstic»

«A pesar de la setmana que hem passat l'equip no ha mostrat cap apatia»
«Som ara en aquesta tònica, però en el tram decisiu del curs les ficarem»
«És un entrenador fantàstic i tard o d'hora s'asseurà a la banqueta del Reial Madrid»

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va mostrar la seva satisfacció per l'actuació del seu equip «després d'una setmana llarga. L'equip ha respost de manera fantàstica. No hi ha hagut apatia».

De seguida el tècnic va haver de contestar preguntes sobre la falta d'encert de cara a porteria. «Ens ha faltat tancar el partit. Som en la mateixa tònica: continuem fent ocasions. Tard o d'hora ens desbloquejarem i aconseguirem gols per arribar al final de partit més tranquils. Contra el Sevilla, l'Arsenal... En tots els partits generem perill. Al moment clau de la temporada les ficarem», va concloure.

Guardiola, que va elogiar l'actuació de Milito («ha fet un partit fantàstic», va dir), es va referir també al gol de Bojan, que ahir va fer 100 duels amb la samarreta del primer equip: «A Bojan el veig molt més animat, per suposat. Ha jugat bé, ha aprofitat les diagonals. Està molt bé els gols que ha fet.»

Guardiola va respondre al fet que el Barça sigui el tercer equip per la cua al qual li assenyalen penals: «Més mèrit té el que fem.» Mentre que sobre la cinquena groga a Xavi va comentar que «és un jugador molt net. No venta ni una coça a ningú. Però descansarà i arribarà net de targetes per al tram final». «Els jugadors saben les targetes que tenen. En principi no n'hem parlat», va comentar.

Guardiola va elogiar el defensa Alves, ahir golejador, i va recordar que tant ell com el club volen arribar a un acord d'ampliació de contracte. Mentre que de Míchel va dir que «és un entrenador fantàstic que tard o d'hora s'asseurà a la banqueta del Reial Madrid».


SETMANA DURA


FALTA DE GOL


MÍCHEL

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)