Barça

Karanka: «Era impossible passar»

El Madrid s'aferra al discurs victimista i Karanka es va tornar a refugiar en l'arbitratge

«Ho ha vist tot el món, no fa falta que diguem res més, ho veuen milions de persones.» El Madrid continua a la seva i en un discurs telegrafiat per Mourinho, el seu segon, Aitor Karanka, va reprendre els arguments victimistes una vegada acabat el partit. Més enllà del joc dels uns i els altres, l'excusa ja estava escrita abans de començar: «L'arbitratge no era fàcil, però una vegada més el mister té raó. S'ha pogut veure que era impossible que passéssim.»

Ja amb el pretext de l'arbitratge de Stark en l'anada, Karanka es va nodrir de la jugada que acaba amb gol d'Higuaín quan ja està invalidada per justificar una derrota que el Madrid no ha sabut pair. «Era un gol legal. Xoquen dos jugadors del Barça», argumenta el basc, que sí que va admetre que no havia vist la jugada en directe i que li havien explicat.

S'acaba la voràgine de clàssics i Karanka s'aferrava una vegada i una altra als fantasmes de l'arbitratge: «Dels quatre clàssics, n'hem guanyat un, n'hem perdut un altre i n'hem empatat dos. I si l'altre dia no hagués passat el que va passar hauríem acabat amb 0-0 i hauríem vingut a jugar aquí amb jugadors com ara Pepe», concloïa el tècnic en absència d'un Mourinho amb qui, tot i la tecnologia present a la banqueta, no es va comunicar: «Durant el partit està prohibit, hem parlat abans de l'equip i de les hipòtesis que podríem trobar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)