Barça

La llum d'Eric Abidal

El retorn del francès va il·luminar encara més una nit màgica

Enmig d'una sonora ovació, va disputar els minuts finals

Eric Abidal
DEFENSA DEL BARÇA
«He vist que la gent m'estima molt, i jo també els estimo molt a ells»
«Estic bé. Durant tres setmanes no he fet res i el meu somni era tornar per ajudar l'equip, perquè hi ha molts lesionats. Li haig d'agrair al mister»

Cinquanta dies després de l'ensurt. Un mes i mig després que el Barça anunciés que Eric Abidal s'havia d'aturar per un tumor al fetge, l'internacional francès va posar una mica més de llum a una nit de si mateixa especial. Conjurats per dedicar els èxits a qui tothom defineix com un company exemplar, els jugadors del Barça van poder fer front a una de les cites més importants de l'any amb una dosi extra d'alegria, la que suposava veure una altra vegada Abidal vestit de curt.

Somrient, feliç de tocar un altre cop la pilota, en el rondo dels suplents, la presència d'Abi tampoc va passar per alt a un Camp Nou que va poder transmetre tot el seu afecte al defensa. Primer, quan la megafonia va anunciar les alineacions, el seu nom va retronar amb més força que qualsevol dels altres, i també durant el minut 22, en què tot l'estadi va corejar «Abi, Abi!» Una litúrgia que es va repetir quan el francès va sortir a escalfar i, sobretot, quan Josep Guardiola va tenir el gest de fer-lo entrar amb el temps ja complert.

El motor dels sentiments blaugrana en les darreres setmanes tancava el cercle d'una recuperació meteòrica i va enlluernar encara més un dia de joia per al barcelonisme. Des del 13 de març, contra el Sevilla, que Abidal no jugava un partit. Ho va fer com un dels jugadors més en forma de la plantilla. Ha passat un mes i mig, el disgust d'una mala notícia i el pas per la sala d'operacions, però el francès ha tornat amb la mateixa energia. I el manteig final dels seus companys, la plasmació d'un sentiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)