Barça

Bangladesh, als peus d'un Messi que aixeca passions

Bogeria. 20.000 persones van presenciar ahir l'entrenament de l'Argentina, que avui s'enfronta amb Nigèria en un camp de criquet en males condicions

nigèria


argentina


El deixant de Messi, cada cop més lluminós arreu del món, va aterrar ahir a Bangladesh per disputar un partit amistós contra Nigèria, i es va desfermar la bogeria. Només així s'entén que en un país amb un índex de pobresa molt elevat vagin 20.000 persones a veure l'entrenament de l'Argentina, a tretze euros l'entrada. Una sessió en què el públic, amb força presència de samarretes del Barça, va embogir cada cop que Messi entrava en acció. “És el partit més important de la història de Bangladesh”, va afirmar ahir Anwarul Haq Helal, president del comitè organitzador de la federació del país asiàtic. I és que les dades espanten. Tot i que les entrades més barates ascendeixen a 70 euros, s'espera un estadi ple, amb la presència de 2.500 policies. S'han instal·lat dotze pantalles en punts neuràlgics de Dacca, perquè la gent sense entrada no s'acosti a l'estadi. A més, la presència de Manmohan Singh, el primer ministre indi, ha provocat que s'hagin asfaltat diversos carrers. El que no s'ha pogut millorar ha estat l'estat de la gespa, molt dolent per la intensa calor.

I tot, per veure Leo Messi en acció, una estrella cada vegada més mediàtica arreu del món. Al davant, Nigèria, que el mes de juny va vèncer l'Argentina per 4-1, tot i que en aquell combinat albiceleste hi faltaven totes les figures.

ARGENTINA: Romero; Nicolás Burdisso, Demichelis, Otamendi; Zabaleta, Mascherano, Marcos Rojo, José Sosa, Di María; Messi i Higuaín. NIGÈRIA: Ayenugba; Okonkwo, Elderson, Yobo, Ambrose; Joel Obi, Mike, Musa; Obinna, Anichebe i Ikechukwu Uche. ESTADI: Bangabandhu (Dacca, Bangladesh). HORA: 15.30 (hora cat.). TV: NITRO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)