Barça

Nigèria castiga un Leo genial

Retorn. Sa i estalvi malgrat la duresa dels africans, Leo Messi arriba avui per afegir-se als entrenaments del vespre després de dos partits extenuants en què va oferir dues exhibicions

argentina3


nigèria1


Leo Messi arribarà avui a Barcelona sa i estalvi. No és una dada menor, en vista de les característiques dels dos duels amistosos que ha jugat amb la seva selecció. Contra Veneçuela, a Calcuta, amb 39 graus de temperatura. I a Bangladesh, contra una Nigèria violenta, que el va perseguir, li va fer sagnar el nas i es va dedicar a fer-li faltes. En tot cas, el jugador va acabar content i il·lusionat amb el nou període que acaba de començar, amb Alejandro Sabella com a entrenador i l'estrella blaugrana com a capità.

El futbolista del Barça, que va jugar els 180 minuts disputats per l'Argentina en aquest parell de dates FIFA, va consumar contra els africans una jugada de les que se solen descriure com a maradonianes. Va robar la pilota al mig del camp, es va anar escorant cap a l'esquerra fins ajuntar tres rivals, driblar-los i córrer amb la pilota dominada cap a la porteria i tocar el pal més llunyà d'Ayenugba, que va desviar a penes. Di María va connectar el refús i va marcar.

La jugada va generar una gran ovació a l'estadi Bangabandhu de Dacca.

Minuts abans, Messi, al voltant del qual es va generar tot el futbol de l'Argentina, havia habilitat Gonzalo Higuaín amb una passada a un toc. El madridista va definir sense problemes i va obrir el marcador.

L'Argentina va tenir moments de dubtes. Sabella va experimentar amb tres defenses i el funcionament es va ressentir en alguns moments. Nigèria va utilitzar com a argument principal la duresa extrema per aturar el capità argentí.

L'argentí va rebre un cop a la cara que va provocar la incertesa de la banqueta. Messi es va recuperar de seguida.

El seleccionador argentí va destacar la societat que s'ha generat a partir de la relació futbolística entre “Messi, Rojo, Di María i Sosa. Han estat dos partits positius. És important obtenir resultats i continuar treballant amb tranquil·litat”, va considerar.

El pròxim compromís de Messi amb l'Argentina serà a l'octubre, amb l'inici de les eliminatòries per al Mundial Brasil 2014. El primer duel serà a Buenos Aires contra la Xile del seu company d'equip Alexis Sánchez.

Argentina: Romero; Burdisso, Demichelis, Otamendi; Zabaleta (F.Fernández, 72'), Mascherano, Marcos Rojo; Sosa (Ricky Álvarez, 88'), Di Marí (Banega, 76'), Leo Messi i Higuaín (Agïero, 74'). Nigèria: Ayenugba; Okonkwo, Edelrson, Yobo, Efe Ambrose, Joel Obi (Obasi, 46'), Mikel Obi (Ekpto, 66'), Ahmed Musa; Obinna (Ucher, 64'), Anichebe (Brown, 75') i Ikechukwu Uche. Gols: 1-0 (24') Higuaín. 2-0 (26') Àngel Di María. 2-1 (47') Musa. 3-1 (65') Higuaín. Àrbitre: Akbar Bakhshizadeh (Irán). Va amonestar Obinna (30'), Okonkwo (80') i Mascherano (55'). Incidències: Partits amistós jugat a l'estadi Bangabandhu, de Dacca (Bangladesh).

“Algunes faltes han estat amb mala intenció”

Messi es va queixar de la duresa dels africans un cop acabat el partit. L'argentí, que no sol abonar-se en les queixes, va dir en aquest cas que algunes de les faltes que li van fer van ser “amb mala intenció”. Sobre el partit, el capità argentí va rescatar la victòria, tot i tractar-se d'un compromís amistós. “Guanyar és important sempre, més ara després dels fracassos que anem suportant”, es va sincerar. “És molt bo treballar amb la tranquil·litat que et donen les victòries. Ara bé, encara queda molt camí. Sobre la seva gran jugada que va acabar en el gol de Di María, el blaugrana va dir que “l'important va ser que va fer pujar el marcador i vam guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)