Barça

Bartomeu signa un nou projecte amb Unicef

Acord. El president del Barça va viatjar a Nova York per presentar el projecte One in Eleven, que està previst que arribi a uns 500.000 nens

Després d'una setmana molt dura, amb la destitució d'Andoni Zubizarreta com a director esportiu, l'enfrontament entre Luis Enrique i Messi i l'avançament de les eleccions, que es faran a final d'aquesta temporada, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va viatjar ahir als Estats Units per participar en l'acte de signatura del projecte One in Eleven amb Unicef i altres organitzacions. Ho va fer acompanyat del vicepresident primer de la Fundació del FC Barcelona, Ramon Pont, del directiu Ramon Cierco, i del director general de la fundació, Josep Cortada.

L'acte de la signatura del projecte s'ha fet aquesta matinada a la seu d'Unicef a Nova York. L'objectiu és aconseguir diners per a la creació d'escoles a països amb pocs recursos. Els primers països que es beneficiaran del projecte seran Indonèsia, Bangladesh i Nepal, i està previst que pugui arribar a uns 500.000 nens. El Barça aporta a aquest ambiciós projecte, que més endavant s'estendrà a altres països, el programa FutbolNet, que intenta inculcar els valors en la pràctica de l'esport.

El finançament del projecte començarà amb una primera fase en la qual Leo Messi i altres esportistes, com Serena Williams, ambaixadors d'Unicef, faran una campanya. Més endavant, es farà una subhasta d'obres d'art que han estat donades per artistes de fama mundial.

L'estada del president del Barça i els seus directius als Estats Units, però, serà molt curta, ja que tota l'expedició tornarà demà mateix per veure des de la llotja del Camp Nou el partit contra l'Atlético de Madrid.

Bartomeu ha viatjat acompanyat per Ramon Pont i Ramon Cierco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)