Barça

El club aportarà 4,5 milions a l'Unicef el 2015

Subhasta solidària. Bartomeu va destacar l'èxit de la primera fase de la campanya ‘1in11', que permetrà impulsar projectes de foment de l'educació a Bangla Desh, Indonèsia i el Nepal

El FC Barcelona destinarà 3 milions d'euros per a projectes de l'Unicef per al foment de l'educació al Nepal, Bangladesh i Indonèsia, gràcies a la campanya 1in11, impulsada per la fundació del club blaugrana, el fons de les Nacions Unides per la Infància i l'ONG Reach Out Àsia (ROTA). Aquesta quantitat, obtinguda en una subhasta solidària d'obres d'art que va tenir lloc al febrer a Londres i que s'invertirà per millorar l'accés a l'educació dels nens d'aquests països, amb el futbol com a eina educativa, se suma als 1,5 milions d'euros anuals que el club destina a l'Unicef, entitat amb la qual col·labora des de fa gairebé una dècada. Leo Messi i Serena Williams són ambaixadors d'aquest projecte que incideix en el fet que un de cada onze nens del món no tenen educació.

Bartomeu, que va rebre ahir al Camp Nou representants de les tres entitats impulsores de la campanya, va destacar la importància de l'acord, que segons va afegir, no acaba aquí: “Aquests recursos augmenten l'aportació a l'Unicef, que passa enguany d'1,5 a 4,5 milions d'euros. Estem molt orgullosos que l'Unicef i ROTA hagin escollit el projecte FutbolNet per a aquesta aliança. Avui no és el final d'1in11, és l'inici d'un projecte gràcies al qual serem més forts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)