FCBQ

Un tercer quart letal

Copa Catalunya femenina. Un triple de Castro en l'últim segon que hauria forçat la pròrroga no va entrar, i el triomf es va esvair

TORDERA 70 VILADECANS 73

CEEB TORDERA:Castro (8), Johnson (7), Booth (19), Aguilar (12) i Ros (5) –cinc inicial–; Espígol (2), González (10), Kane, Díez (7), Magro, Parada. 6 triples: 2 Booth, 2 Aguilar, 1 Díez, 1 Castro. 16/21 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminada: Ros.VILADECANS:A. Simon (6), Guerrero (23), Pascual (5), Lorca (8), Meca –cinc inicial–; C. Simon (3), Balcells (6), Sánchez, Serra, Agout (5), Nebot (12). 7 triples: 2 Nebot, 2 Lorca, 1 Balcells, 1 Agout, 1 A. Simon. 14/21 en tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:19-15, 18-17, 13-21 i 20-20.COMENTARI:L'excés d'individualisme i l'ansietat van superar el Tordera en el tram final i decisiu, en un partit en què va competir força i va tenir possibilitats fins al darrer tir. La bona sortida local es va mantenir durant tota la primera meitat, amb un gran ritme defensiu i amb cistelles ràpides en transició de l'equip de Marc Alonso. Només Guerrero mantenia viu un Viladecans força incòmode. Va ser després del descans (37-32) quan les visitants van reaccionar. Després d'un inici igualat, en l'equador del tercer quart el Viladecans va trencar el partit amb un parcial de 4-16. Guerrero, amb la col·laboració de Nebot i Lorca, va controlar l'enfrontament en la part final, tot i que Castro va disposar del darrer triple quan sonava la botzina, que hauria forçat la pròrroga. No va entrar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)