Eurocopa

Cop del Fuenlabrada

Eurocopa. El conjunt madrileny supera l'Herbalife (85-75) tot i no poder disposar de Popovic ni Diagné i deixa els canaris amb 0-2

El Montakit Fuenlabrada va guanyar l'Herbalife en el duel entre els equips que havien iniciat el Top 16 amb derrota en el grup E.

Després d'un primer quart sense errades en el tir (31-29), l'equip canari va obrir el segon amb un 1-16 (32-45, 15') que els locals van contrarestar abans del descans (49-52) amb uns bons minuts del blaugrana Hakanson. En la segona meitat, el Fuenlabrada va dominar des de la defensa i el control del rebot, consolidant el marge assolit en el tercer quart (23-12) amb uns bons minuts finals. Hakanson i Cruz van anotar 16 punts per al Montakit i Kuric, 21 per a l'Herbalife.

Tres més

Els altres equips de la Lliga Endesa juguen avui. El Múrcia cercarà la segona victòria a la pista del Lokomotiv de Sasa Obradovic, un dels aspirants a fer grans coses en la competició. Com els de Krasnodar hi ha el València i l'Unicaja, que reben l'Alba i el Cedevita respectivament i miraran d'arribar al doble enfrontament directe (18 i 25 de gener) amb 2-0. Pedro Martínez recupera Kravtsov, mentre que Joan Plaza té els dubtes de Musli i Díez.