FCBQ

Un segon quart nefast marca la derrota del Salt

SPASS salt B 54 círcol COTONIFICI 65

SPASS SALT B:Ferragut (3), Capell (8), Carrera (9), Mateu (7), Portaló (6) –cinc inicial–; Burguet, Ballester, Macalou (9), Guardiola (2), Gorga, Piqueras (10). 7 triples: 2 Capell i Carrera, 1 Mateu, Portaló i Piqueras. 11/20 en tirs lliures. 21 faltes.CÍRCOL COTONIFICI DE BADALONA:Ferrer (8), Lladó (5), Pardo, Arimont (5), Jérez (10) –cinc inicial–; Forteza (6), Colomer (3), Balcells (4), Molina (2), Gotzens (19), Castro. 10 triples: 5 Gotzens, 2 Ferrer, 1 Forteza, Lladó i Balcells. 13/22 en tirs lliures. 22 faltes.PARCIALS:10-10, 8-21, 16-12 i 20-22.COMENTARI:Derrota a casa del Salt B, que va patir un desastrós segon quart que va marcar el partit. Amb bona actitud i competint davant la duresa rival, els locals van intentar imposar un ritme baix contra el Círcol. Però en els vuit primers minuts del segon quart, un 0-14 va treure del partit els saltencs. Tres triples visitants van marcar també la diferència contra un Salt amb problemes per controlar el rebot i en el balanç defensiu. Amb 13 punts de desavantatge en el descans (18-31), els de Maqueda no van poder remuntar, tot i que van guanyar la segona meitat de l'enfrontament.