FCBQ

Jugaran la promoció

Copa Catalunya femenina (permanència). Tot i remuntar 15 punts en la segona part, el Bencriada no va poder vèncer

De ben poc. En un partit en què els dos equips es jugaven evitar jugar la promoció de descens, el Bencriada va perdre en un final ajustat i competint al límit. El primer quart va ser igualat, amb defensa individual de les de Ventura i amb dos contra un a les interiors locals, superiors físicament. Dos triples i l'encert exterior van fer que l'Arenys es distanciés fins al descans (29-22). El marge s'ampliaria amb un 9-1 (38-23) en la represa, quan va arribar la reacció. Amb una zona 2-1-2, les banyolines van protagonitzar una remuntada (4-18), per plantar-se a quatre minuts del final amb totes les opcions (42-41). Tot i els triples desesperats de Llagostera i Compte, l'Arenys va saber tancar el triomf. El SESE serà el rival del Bencriada en la promoció.

ARENYS 53 BENCRIADA 50

ARENYS:Gibert (15), Casaramona (8), Caballero (5), Balmes (9) i Kovacevic (16) –cinc–; Mayas, Massó, Morago, Karkri, Torns, Gil. 3 triples: 1 Balmes, Casaramona i Kovacevic. 10/17 lliures. 16 faltes.BENCRIADA:N. Trabal (10), Valera (5), Thió (12), Llagostera (4), Duch (5) –cinc–; Gallegos (6), Pla, González, Serrinat, Badosa, Compte (8). 7 triples: 2 Compte i Gallegos, 1 N. Trabal, Llagostera i Duch. 9/15 lliures. 22 faltes. Eliminada: Valera.PARCIALS:10-12, 19-10, 11-11 i 13-18.