Més bàsquet

bàsquet

Champions League

La Penya no pot arribar a Joensuu i s’ajorna el matx

Champions League. L’expedició verd-i-negra ha intentat fins a tres cops el viatge però les condicions meteorològiques l’han obligat a tornar a Hèlsinki; ara farà el trajecte en autobús

El Divina Joventut no jugarà aquest vespre el partit de tornada de la segona eliminatòria de la Champions League contra el Kataja finlandès. Les condicions meteorològiques han impedit a l’expedició verd-i-negra poder arribar a Joensuu, escenari del matx al nord del país, i això ha fet que s’hagi ajornat al matx a demà. El problema va començar ahir al vespre quan l’equip va agafar el vol de Hèlsinki a Joensuu i quan estava sobrevolant la ciutat la boira no va permetre aterrar i van haver de tornar enrere arribant a mitja nit a la capital finlandesa. Una hora després van tornar a intentar arribar-hi pensant que la boira s’hauria aixecat però de nou es va repetir la història. Després de tres hores l’equip tornava cap a l’aeroport de Hèlsinki on va arribar quasi a les quatre de la matinada. La companyia Finnair no va posar hotel a l’equip ni transport per anar a buscar-ne un i els jugadors van haver de quedar-se dormint als sofàs de l’aeroport. El nou intent ha estat aquest matí pensant que tot estaria solucionat i després de tornar a anar fins a Joensuu -una hora-, de sobrevolar la ciutat una hora més s’ha decidit tornar a Hèlsinki de nou. Tres viatges doncs fallits. L’equip agafarà ara un autobús per fer els 600 quilòmetres per carretera on arribaran al vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)