FCBQ

El GEiEG certifica la classificació al grup d’ascens

Copa Catalunya fem. Les grupistes van deixar el rival 13 minuts sense anotar

ST. NICOLAU 33 GEIEG 62

SANT NICOLAU:R. Pérez (1), Llobet (3), Verge (5), Vulart (7), Bonet (4) –cinc inicial–; A. Pérez (2), Olivier, Ubia (3), Aguilera (6), Vallhonrat i Costa (2). 4 triples: Llobet, Verge, Vulart i Ubia. 9/14 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminada: Verge.GEiEG GVC GAESCO:Bender (6), Comella (7), Bagaria (3), Pairó (8) i Bartolí (3) –cinc inicial–; Coma (2), Solé (6), Soler (8), Condom (6), González (8), Mayoral (5). 3 triples: Comella, Bagaria i Soler. 15/28 en tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:10-12, 11-16, 0-11 i 12-23.

Triomf del GEiEG Gaesco divendres passat en el partit ajornat de la 15a jornada, que suposa la classificació matemàtica de les grupistes per jugar un any més la segona fase al grup per l’ascens a Lliga Femenina 2. Les de Joan Pau Torralba van trobar-se un rival que va competir, va estar dins del partit en la primera meitat, i va mantenir les seves opcions intactes en el descans: 21-28. Però en la represa, l’exhibició defensiva de les gironines va deixar el Sant Nicolau tretze minuts sense anotar cap cistella. El 0-11 del tercer quart va ser demolidor i va sentenciar totalment el partit, que a cinc minuts del final reflectia en el marcador un 23-51 definitiu.