FCBQ

El GEiEG queda a prop d’un triomf heroic contra el líder

Bàsquet. Copa Cat. fem. Les grupistes guanyaven de 13 en el descans

GEiEG 56 CERDANYOLA 65

GEiEG GVC GAESCO:Bagaria, Bartolí, Comella (6), Bender (1) i Pairó –cinc inicial–; Martín (2), Coma, Solé (19), Jòdar (12), González (12), Condom, Mayoral (4). 4 triples: 2 Jòdar, 1 Solé i Comella. 10/16 en tirs lliures. 31 faltes. Eliminades: Pairó, Bender, González i Condom.CERDANYOLA:Solé (7), Arbizu (13), B. García (17), Gascón (12) i Acvedo (8) –cinc inicial–; M. García, Alanis (6), Brito (2). 6 triples: 2 Arbizu i Alanis, 1 García i Gascón. 21/34 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:17-12, 19-11, 4-18 i 16-24.

El GEiEG no va poder superar el líder. El Cerdanyola va mostrar els seus arguments, sobretot en el darrer quart, aprofitant l’eliminació per faltes de les quatre pivots locals. Va competir i dominar amb excel·lència el GEiEG en la primera meitat, amb bones ajudes interiors a Arbizu i Solé, i bones transicions, recuperant pilotes (36-23 al descans). En la represa van arribar les dificultats en atac per a les grupistes contra un rival que va apujar línies i intensitat. Però el pitjor va ser el 0-12 visitant, amb quatre triples consecutius. En el darrer quart, i amb igualtat fins als darrers cinc minuts, les locals van acabar cedint a les faltes rebudes i la superioritat del Cerdanyola.