FCBQ

La ratxa positiva es consolida a Banyoles

Copa Catalunya femenina. Gran segona meitat de les de Sandra Ventura

BENCRIADA 74 JET TERRASSA 67

BENCRIADA:N. Trabal (10), Ferreiro (9), Thió (6), Duch (14) i Moreno (2) –cinc inicial–; Llagostera (10), Valera (5), H. Trabal (16), Serra, Compte (2). 8 triples: 2 Duch, 2 Ferreiro, 2 H. Trabal, 1 Llagostera, 1 Valera. 14/21 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminada: Duch.JET TERRASSA QSPORT:Diao (5), Molina (14), Soumaph (5), Ricart (3), Hernández (12) –cinc inicial–; Nikolova (6), Iglesias (5), Comas (3), Fontanet, Bisop (13), Pubell (1) i Garcia. 6 triples: 3 Hernández, 1 Bisop, 1 Soumaph i 1 Diao. 14/23 lliures. 21 faltes. Eliminada: Diado.PARCIALS:18-20, 17-20, 15-13 i 24-14.

Quarta victòria en els darrers cinc partits de les banyolines –ahir contra el JET–, que segueixen en zona de promoció i més a prop de la salvació. Després d’uns primers instants d’intercanvi (8-6), les visitants van fer el primer trencament amb un 2-11 en tres minuts (10-17). Les banyolines, tot i anotar en l’últim instant (18-20), van arrossegar aquests marges fins al descans (35-40), patint l’encert en el triple del rival. En la segona meitat el Bencriada va fer un pas endavant en defensa. A més, van arribar els triples (6). Les alternatives en el darrer quart, el joc interior i la bona circulació van ser definitius per trencar i decidir el matx.