Mundial

L’Iran, Puerto Rico i Tunísia seran els rivals d’Espanya en el mundial de la Xina

Bàsquet. El sorteig ha determinat que la selecció estatal està en el grup C i jugarà els seus partits a Cantón. La competició es disputarà del 31 d’agost al 15 de setembre

La selecció espanyola jugarà en el grup C del mundial de la Xina i s’enfrontarà a les seleccions de l’Iran, Puerto Rico i Tunísia, segons ha determinat el sorteig que s’ha fet a la ciutat xinesa de Shenzhen. Espanya jugarà els seus partits a la localitat de Cantón en un pavelló amb capacitat per 11.600 espectadors. El grup del combinat estatal es força assequible ja que els seus rivals ocupen la 16a, la 27a i la 51a posició del rànquing de la federació internacional (FIBA). Els dos primers dels vuit grup que hi ha en la primera fase passaran a una segona fase en que es faran quatre grups de quatre equips i comptaran els resultats aconseguits.

El mundial de la Xina es disputarà del 31 d’agost al 15 de setembre en vuit ciutats diferents de la Xina, i serà el que tindrà més participants de la història amb un total de 32 seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)