Europeu

Un comiat per sorpresa

Adeu. Colhado, que la setmana que ve serà intervinguda, deixa l’Spar Citylift

“Hem fet una gran defensa. I es pot tornar a repetir allà, són tres punts”, va dir Nádia Colhado, moments després que s’anunciés per la megafonia de Fontajau que el d’ahir era el seu darrer partit amb l’Spar Citylift. La pivot titular de l’Uni tot el curs passat i aquest ja no podia suportar més jugar amb els lligaments del canell de la mà dreta trencats. Una lesió que ja es va fer a la mà esquerra abans d’arribar a Girona i que n’ha marcat el seu rendiment les últimes setmanes. “M’agradaria poder seguir ajudant. Sempre he pensat en el millor per a l’equip i amb la baixa de la Júlia la meva prioritat era seguir”, argumentava Colhado sobre el calvari que ha hagut de viure, amb partits d’exigència contra pivots molt físiques com Erika se Souza en la copa (4/8 tirs de dos) o diumenge (3/13) a Salamanca, o ahir mateix (1/8). “Emocionada per l’estima de tots cap a mi, molt agraïda”, expressava sobre l’ovació que va rebre, mentre les seves companyes s’hi abraçaven.

I ara?

14 punts i 9 rebots a Europa i 11 i 7 en la lliga perd l’Spar Citylift, que tot just ahir recuperava Reisingerova, lesionada a Vitòria i amb un sol entrenament. En aquella final, Shay Murphy, màxima anotadora de l’equip, també marxava després de compartir vestidor amb el seu relleu, Gabby Williams. L’Uni no pot donar d’alta cap jugadora (Dongue és extracomunitària en les competicions FIBA) a l’Eurocopa, que tancava el termini abans dels quarts de final. En la lliga, amb tres partits de fase regular i el play-off, només en casos de lesió de llarga durada. Si el temps de baixa pronosticat supera els quatre mesos, es pot fitxar una jugadora, però sense transfer.

COMPROMÍS

“He pensat en l’equip, i amb la baixa de la Júlia la prioritat era seguir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)