Mundial

Núria Martínez, als quarts del mundial 3x3

Bàsquet. L’equip que dirigeix Anna Junyer ha superat Romania (21-14) i Mongòlia (18-13) i accedeix a la lluita pel títol com a primera de grup

Núria Martínez, amb Sandra Ygueravide, Vega Gimeno i Aitana Cuevas disputaran aquest dissabte els quarts de final del mundial 3x3, que es disputa a Amsterdam. L’equip que dirigeix Anna Junyer va superar l’Iran (22-8) i la República Txeca (14-21) abans d’ahir i, avui, ha tancat la fase de grups amb les victòries sobre Romania (21-14) i Mongòlia (18-13).

Espanya jugarà la primera eliminatòria pel títol contra Xina, Hongria o Holanda, un cop ha acabat primera del grup C. L’equip romanès havia enllaçat dues victòries en dos partits abans i, enllestida la classificació, el conjunt en què la base de l’Spar Citylift es va incorporar a última hora per la lesió de Paula Palomares, la selecció ha lligat la primera posició contra un equip que ja no tenia cap opció de classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)