FEB

El darrer quart treu les gironines del partit

Bàsquet. Lliga Femenina 2. Un parcial final de 4-12 enfonsa les esperances de les locals, en la primera derrota a casa de la temporada

geieg unigir. 49 lima horta 68

CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA:Condom (1), Bagaria (4), Soler (9), González (2), Coma (2) –cinc inicial–; Cissé (11), Pairó, Parra (2), Martín (6), Moya (9). 14/43 de dos, 2/15 triples (Martín i Soler) i 12/17 lliures. 35 rebots (9 Cissé), 3 assis. (2 Bagaria) i 33 val. (15 Cissé).LIMA HORTA:Farré (2), Tutusaus (5), Verbo (10), Daura (7), E. Soriano (13) –cinc inicial–; Pujol (5), De la Torre (6), Gobbo (6), C. Soriano (4) i Martiáñez (6). 16/31 de dos, 8/24 triples (2 De la Torre, 1 Tutusaus, Verbo, Daura, Pujol, E. Soriano i Martiáñez) i 8/15 lliures. 36 rebots (6 Tutusaus), 8 assis. (2 E. Soriano) i 68 val. (11 E. Soria.).PARCIALS:12-21, 21-17, 10-14, 4-12.

Primera derrota a casa i segona de la temporada d’un GEiEG UniGirona competitiu però amb falta d’encert, sobretot al darrer quart de partit. Les de Joan Pau Torralba van patir aviat la superioritat visitant, després del 7-5 de sortida. Quatre triples gairebé consecutius van donar ales al Lima Horta al final del primer quart. En el segon, la feina de Cissé i Moya sota els taulers va equilibrar el partit en el descans (33-38). En la represa Eliana Soriano va ser un malson per a les gironines, que van acabar desapareixent en el darrer quart, amb molt desencert en el tir exterior (2/15 en triples).