FEB

Cinquè triomf per al Cadí la Seu a la lliga, a Saragossa (61-65)

Bàsquet. Tinara Moore i Yurena Díaz han desequilibrat el partit al darrer minut després de l’empat a 61

El Cadí la Seu ha lligat el seu cinquè triomf a la lliga femenina després de superar el Mann Filter per 61-65. Un partit treballat de l’equip de l’Alt Urgell, que s’ha vist a remolc a la primera meitat fins que Ariadna Pujol i Sydney Wiese de tres (màxima anotadora del partit amb 13 punts) han posat el Sedis per davant (21-26).

Stadium ha tornat a començar millor el tercer quart i l’ha dominat però el Cadí ha desequilibrat el duel a l’inici del darrer quart de la mà d’Etxarri, Moore i Díaz (44-50, triple de la base canària). Pujol i Elin Gustavsson, també de tres, han establert la màxima 46-55. Però les locals amb un 6-0 han ajustat el marcador i han arribat a empatar a 61 abans que Moore de tir lliure i Díaz en penetració sentenciessin al darrer minut.