FEB

El Cadí perd el seu tercer partit a la lliga, a Bembibre (69-61)

Bàsquet.

El Cadí ha encaixat la tercera derrota a la lliga, que trenca una ratxa de tres victòries seguides, a la pista d’un rival inferior però que ha sabut administrar el seu avantatge fonamentat en el tir exterior (39-25 a 4:36 pel descans.

El Sedis s’ha vist superat a l’inici pel sorprenent encert local en el tir exterior:5/10 al primer quart amb Quirant al límit del temps (24-17). Les castellanes acreditaven un 10/16 a la mitja part (1/5 el Cadí) des del qual s’explicava el 43-31 al marcador.

Les de l’Alt Urgell han pogut aturar la via d’aigua al tercer quart –1/5 del Bembibre en aquest parcial– però malgrat acostar-se en l’electrònic (52-48 Nogic de tres) Bernat Canut s’ha vist obligat a aturar el partit a sis minuts per acabar i amb la diferència estabilitzada en els 10 (60-50).

Nogic ha pogut donar opcions a les blaves a menys de dos minuts amb el seu segon triple (66-59) però el Bembibre no s’ha deixat sorprendre amb la sèrie de tirs lliures, sentenciada amb un ofensiu de Nauwelaers que la interior ha pogut transformar amb dos punts més des de la línia de 4,60 m (69-61).