FEB

Graham Herbert, més canya per al Bàsquet Girona

Bàsquet. L’aler d’1,96 m i 26 anys ve de la República Dominicana, en la què hi ha acreditat 15 punts

Graham Herbert (1,96 m 1993) és nou jugador del Bàsquet Girona, segons acaba de fer oficial el club de Marc Gasol i tal i com el propi escorta amb doble passaport dels Estats Units i de la República Dominicana va anunciar al seu compte de twitter el 16 de novembre.

Nascut a l’Estat de Florida, a North Miami Beach, la gironina serà la seva segona experiència a Europa després de la de fa tres temporades a Romania, amb el Dinamo de Bucarest (8,3 punts i 3,2 rebots en 6 partits). Des de llavors, el 2017 mateix, que ha fet la seva carrera professional a la República Dominicana, amb el Club Huellas Del Siglo en dues etapes, l’Huracanes del Atlántico i el Cañeros del Este, el seu darrer equip en què hi feia més de 15 punts i 3 rebots en més de 20 minuts en 8 partits a la LNB. En la TBS, l’altra competició que disputava al país caribeny amb Huellas (13 partits) hi acreditava unes estadístiques similars (14 i 3,5).

Un buit cobert

Herbert és un tipus de jugador que el líder del Grup Est de la LEB Plata no tenia fins ara. Molt físic, la capacitat de llançament exterior que tant abunda a la plantilla d’Àlex Formento no és el seu punt fort (30 per cent) sinó que els seus punts els fa prop de l’anella (s’acosta al 60 per cent), ja sigui acabant en suspensió o entrant fins a sota. I hi afegeix fiabilitat en el tir lliure (més del 90), una dada gens menor tractant-se d’un jugador que força moltes accions al límit i visita amb freqüència la línia de 4,60 m..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)