FEB

Edwards tomba el Cadí

Lliga Femenina. Un triple de la nord-americana del Guipúscoa deixa sense premi les locals després d’una gran remuntada

CADÍ 55 GuIPúscoa 56

CADÍ LA SEU:Moore (14), Díaz (7), Pujol, Bahí (5), Wiese (9) –cinc inicial–, Etxarri (3), Peña, Pascua (2), Nogic (10) i Gustavsson (5). 5/13 triples (2 Nogic, 1 Wiese, 1 Díaz i 1 Bahí). 14/21 tirs lliures. 36 rebots (8 Bahí). 10 assistències (2 Díaz). 63 valoració (14 Nogic).IDK GUIPÚSCOA:Kraker (10), Cousseins (3), Erauncetamurgil (5), Sarr (8), Edwards (19) –cinc inicial–, González (1), García (8), Nystrom i De Souza (2). 7/16 triples (2 Kraker, 2 Garcia, 2 Edwards, 1 Cousseins). 3/8 tirs lliures. 29 rebots (6 Sarr). 17 assistències (5 Cousseins). 49 valoració (14 Edwards)..PARCIALS:9-23, 14-13, 17-8 i 15-12.

El Cadí va encaixar a casa contra l’IDK Guipúscoa la quarta derrota de la lliga en un partit en què va remuntar gairebé vint punts però que va deixar escapar quan semblava que ja el tenia al sac i ben lligat en els últims segons.

L’acció definitiva la va protagonitzar la visitant Ariel Edwards (19 punts). Va rebre la pilota a dos segons del final va clavar el triple final quan les catalanes manaven 55-53. L’equip de Canut va afrontar els últims 20 segons amb quatre punts a favor (54-50), però ja va rebre un primer triple de Kraker (54-53) i en la falta posterior, que va rebre Wiese, la nord-americana només va aprofitar un dels dos tirs lliures, un fet que va permetre a les visitants sentenciar des de la línia de tres

La derrota, amb tot, es va començar a forjar molt abans, en el primer quart. Les locals van sortir fredes al parquet i en poc menys de tres minuts es van trobar amb un parcial de 5-23 que les va obligar a remar contra corrent tot el partit. Moore, sempre efectiva sota els cèrcols, i Nogic van comandar, també des de la defensa, la remuntada, que es va concretar amb un tir de la nord-americana que va situar l’equip per primer cop al davant (48-46) quan faltaven poc més de dos minuts. A partir de llavors, els dos equips van jugar les seves armes, però l’encert final de les basques va resultar determinant.