FEB

Bolmaro i Sergi Martínez seran a Palau

LEB Plata. La joia del planter blaugrana i l’aler internacional júnior, ja recuperat de la seva lesió, seran contra el Bàsquet Girona

El Barça B jugarà diumenge a Palau contra el Bàsquet Girona reforçat amb l’argentí Leandro Bolmaro, que durant la primera part de la temporada ha reforçat el primer equip de Pesic per les baixes d’Heurtel i Pangos, i també amb l’aler internacional júnior Sergi Martínez, el jugador més valorat de l’equip i que ha estat alguns partits de baixa per lesió.

El de diumenge serà el primer partit del Girona al pavelló de Palau, ja que Fontajau està ocupat amb el Gran Circ de Nadal. Bolmaro (2m03) és actualment la joia de la corona del planter blaugrana. Amb 19 anys, es va quedar a un pas de jugar el mundial de la Xina amb la selecció argentina. Va començar jugant d’aler –al seu país el comparaven amb Ginóbili–, però els tècnics del club, començant per Pesic, s’han proposat aprofitar el seu talent i el seu físic per reconvertir-lo en la posició de base. El jugador ha descartat la cessió a qualsevol altre club de categoria superior, ja que vol continuar entrenant-se amb el primer equip i aprofitant els minuts de què pugui gaudir.

Martínez (20 anys, 2m02), per la seva banda, també ha debutat en el primer equip i és un aler que destaca per la seva condició atlètica. Aquesta temporada està anotant 16 punts per partit i agafant 6,8 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)