FEB

Iva Brkic al Zamarat, rival de l’Spar Citylift diumenge

Bàsquet. La base croata va jugar 11 partits amb el Clarinos, després d’estar dos anys al Guipúscoa

Iva Brkic (1,67 m 1985) és l’aposta del Zamarat per mantenir-se a la lliga femenina. Les castellanes, que diumenge al migdia (12.30 h) visiten l’Spar Citylift a Fontajau, han fet oficial el fitxatge de la base internacional croata, desvinculada del Clarinos La Laguna el desembre després de disputar-hi onze partits (5 punts i 1,3 assistències en 18 minuts de mitjana). Brkic, al Guipúscoa les dues anteriors temporades, és internacional amb Croàcia i té una llarga trajectòria internacional perquè abans de jugar a Sant Sebastià i a Tenerife havia passat per Celje (Eslovènia), Szeged, Györ i Soprpon (Hongria), Sant Petesburg (Rússia), (Hongria), Perpinyà i Zagreb (Croàcia).

Present

Iva Brkic va ser la jugadora amb més valoració (15) de l’Ibaeta, a Fontajau el 7 d’abril de l’any passat en la darrera jornada de la fase regular. El 64-67 va suposar la segona derrota en els tres últims partits de l’Spar Citylift, tots a casa. Des de llavors, l’Uni no ha encaixat cap més derrota a casa en la competició estatal i, en l’Eurolliga, només ha perdut un dels quatre partits que ha jugat, el darrer contra el Fenerbahçe el 19 de desembre (57-62).

Fa menys d’un mes, el 8 de desembre, la base croata va tenir un paper molt testimonial en el 61-79 del Clarinos - Spar Citylift: 11 minuts sense cap tir i un rebot i 1 assistència en el que seria el seu darrer partit amb l’equip pel qual va fitxar a l’estiu. Aquell dia presumptament arrossegava unes molèsties en un turmell.

El Zamarat és penúltim de la lliga femenina i en la darrera jornada va guanyar a casa el Guipúscoa per 73-67.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)