FEB

El Cadí comença l’any ensopegant a Vitòria (64-59)

Bàsquet. Lliga Femenina. Les de Bernat Canut es refan d’una mala sortida (14-2), però s’enfonsen al darrer quart

Derrota del Cadí La Seu d’Urgell en el primer partit de l’any (64-59) a Vitòria davant l’Araski, un rival directe, en un partit en què les de Bernat Canut s’han refet d’un mal inici, però s’han diluït finalment als darrers vuit minuts.

El 16-4 de sortida ha fet mal a les urgellenques, que han pogut maquillar al final del primer quart el marcador (18-13) gràcies al despertar anotador i coral de l’equip i a un parcial de 2-9. Al segon l’equip local ha refredat la reacció amb un altre 6-0 de sortida (24-13). Ha estat l’ex Araski, Etxarri i una enorme Wiese les que han tornat a ficar en partit a les catalanes, que han pogut marxar al descans amb l’electrònic obert: 33-32.

A la represa i amb empat a 37 dos triples d’Asurmendi han tornat a trencar el matx, que s’ha mantingut incert a falta del darrer quart (50-44). Un últim tram en què amb 52-49 i després d’un temps mort local, l’Araski, amb un 0-6 (58-49), ha agafat un marge ja suficient i inabastable pel Cadí a cinc minuts pel final.