FEB

El Cadí comença l’any ensopegant a Vitòria contra un rival directe

Bàsquet. Lliga Fem. Les de Canut es refan d’un mal inici (14-2), però s’enfonsen al final

ARASKI 64 CADÍ LA SEU 59

RPK ARASKI:García (11), Asurmendi (11), Quevedo (12), Carrera (6) i Seda (11) –cinc inicial–; Molinuevo (3), Van den Adel (6), Pardo i Barbee (4). 19/42 dos, 5/18 triples (3 Asurmendi, 1 Molinuevo i Quevedo) i 11/17 lliures. 44 rebots (11 Seda), 8 assistències (2 Asurmendi, Carrera i Seda) i 74 valoració (23 Seda).CADÍ LA SEU D’URGELL:Moore (17), Peña, Pujol (4), Bahí (11) i Wiese (14) –cinc inicial–; Palma, Etxarri (4), Pascua (2), Nogic (4), Gustavsson (3). 22/47 dos, 3/17 triples (Wiese) i 6/8 lliures. 38 rebots (8 Moore), 16 assistències (7 Pujol) i 61 de valoració (21 Moore).PARCIALS:18-13, 15-19 (33-32), 17-12 (50-44) i 14-15 (64-59).COMENTARI:Derrota del Cadí la Seu en el primer partit de l’any, a Vitòria contra l’Araski, un rival directe amb el qual també va perdre l’‘average’ particular, en un partit en què les de Canut es van refer d’un mal inici, però es van diluir finalment en els darrers vuit minuts. El 16-4 de sortida va fer mal a les urgellenques, que van maquillar al final del primer quart (18-13) gràcies a un parcial de 2-9. En el segon l’equip local va refredar la reacció amb 6-0 (24-13). Etxarri i Wiese van tornar a ficar en el partit les catalanes, que van marxar al descans amb l’electrònic obert: 33-32. A la represa dos triples d’Asurmendi van tornar a trencar el matx, que es va mantenir incert a falta del darrer quart (50-44). Un últim tram en què, amb 52-49, l’Araski, amb un 0-6 (58-49), va agafar un marge ja suficient i inabastable pel Cadí.