FEB

El Bàsquet Girona pot assegurar el bitllet per a la fase d’ascens

Bàsquet. LEB Plata. Rep el Villarrobledo, que encadena cinc derrotes consecutives

El Bàsquet Girona rep aquesta tarda a Fontajau (19 h) un dels equips revelació de l’inici de lliga, el Villarrobledo, que s’ha desinflat per culpa de les lesions. Les baixes han estat el principal problema perquè el rival dels gironins encadeni una ratxa de cinc derrotes seguides i se li hagi complicat entrar en el grup de sis primers per lluitar per l’ascens, que era el seu objectiu. En el partit d’anada, el Bàsquet Girona, que avui pot assegurar-se matemàticament la plaça per a la fase d’ascens, va vèncer 83-92. L’equip d’Albacete és novè, amb un balanç de 6-10, molt lluny dels gironins (13-3). El seu gran referent és Hailey, que té una mitjana de 16,2 punts, 4,8 rebots i 16 de valoració.

El tècnic Àlex Formento avisa, però, del potencial del Villarrobledo: “Serà un partit exigent contra un dels rivals consolidats a la lliga, que si no passa un bon moment és per les lesions i perquè no han pogut comptar amb el seu roster complet. Quan els tenien tots estaven a la part alta, ara han incorporat dos jugadors i segur que tornaran a ser extremament competitius, com tots els equips de Manuel Júnior Jiménez.”

LA PRÈVIA

La seva classificació no és justa ni amb la seva proposta ni amb el seu treball
Àlex Formento
TÈCNIC BÀSQUET GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)