FEB

S’ha començat a instal·lar el nou parquet en el pavelló de Fontajau

Bàsquet. La regidora d’Esports de Girona explica que la pista estarà llesta per jugar el cap de setmana

El nou parquet del pavelló de Fontajau s’ha començat a instal·lar aquest matí i la pista estarà llesta per poder disputar els partits de LEB Plata del Bàsquet Girona dissabte contra l’Albacete (20 h) i de la lliga femenina de l’Spar Citylift Girona diumenge (13 h) contra el Perfumerias Avenida. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Maria Palau, ha visitant les instal·lacions i ha explicat que aquesta tarda ja estarà completament situat el parquet i es començaran a pintar les línies de la pista, demà al matí s’acabaran les feines per deixar-ho tot a punt. Els jugadors i les jugadores ja podran trepitjar el nou parquet demà a la tarda i divendres començar a entrenar.

La regidora d’esports ha manifestat que pel cap de setmana es deixarà a punt la pista central però que encara quedarà molta feina en la part lateral del pavelló, el gimnàs i les oficines. La previsió és que per la primera quinzena de maig el Pavelló de Fontajau funcioni al cent per cent.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)