FEB

El Girona presenta un ERTO

Bàsquet. Afecta el personal d’administració i de l’àrea esportiva, des de tècnics fins a jugadors del primer equip. El club de Marc Gasol garanteix la totalitat dels seus sous

El Bàsquet Girona presenta un ERTO de força major als seus treballadors, com a conseqüència de la crisi pel coronavirus. L’expedient de regulació temporal d’ocupació inclou tots els treballadors del club de Marc Gasol, des del personal d’administració que s’ocupa de la gestió de l’entitat fins a l’àrea esportiva, inclosos els tècnics dels equips i els jugadors de la primera plantilla.

El Girona assegura, en el seu comunicat, que, malgrat la mesura econòmica que presenta, garanteix que tots els seus treballadors percebran la totalitat dels salaris.

L’equip d’Àlex Formento, en el seu segon curs a la LEB Plata, tornava a disputar la fase d’ascens i era segon després d’imposar-se al Ponferrada el 8 de març (83-85). Els gironins tenien el Múrcia, líder, a dues victòries. Aquest curs, l’equip que acabava la fase en primer lloc pujava directament i no havia de disputar el play-off, que sí que jugaven els equips que acabaven del segon al vuitè (set) més el millor del grup de permanència. L’últim partit a Fontajau, primer i únic de la segona fase, va ser el 4 de març contra el Juaristi (77-65); botxí gironí a la final de copa del desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)