FEB

Carles Marco vol esforç i implicació de l’equip

Bàsquet. El nou entrenador del CB Girona diu en la seva presentació que està molt content de formar part de la família i del projecte del club

El nou entrenador del CB Girona, Carles Marco, ha deixat molt clar en la seva presentació que vol que els jugadors s’esforcin i que el públic que vagi a veure els seus partits de la lliga LEB Or al pavelló de Fontajau vegi la seva implicació amb l’equip. El tècnic badaloní, que dirigirà el conjunt gironí les dues temporades vinents, amb opció a una altra, ha explicat com vol que jugui el seu equip: “M’agrada que pugui córrer, que hi hagi bons espais per jugar bé, defensivament no especular i ser agressius.” I també ha demanat compromís als seus homes: “Ens haurem d’esforçar perquè la gent que vingui al pavelló estigui satisfeta amb la implicació que tingui l’equip.”

El director esportiu del CB Girona, Jordi Plà Comas, que també és nou en el càrrec, ha explicat en la presentació els motius pels quals han fitxat el nou entrenador, i ha comentat que la seva trajectòria com a tècnic és exemplar, que el veuen capaç de portar a la pràctica les idees que tenen al club en una categoria tan exigent com la LEB Or, i ha afirmat: “La seva receptivitat a treballar i a implicar-se en el club on és a nosaltres ens encaixa moltíssim.”

Carles Marco també té molt clar que el club cuida molt la base, i ha explicat que li van demanar “continuïtat en la filosofia que treballa el club, poder treballar amb la base, promocionar jugadors i poder competir en una lliga de la dificultat de la LEB Or”. El tècnic badaloní ha dit que en els darrers anys ha anat seguint el club i ha explicat: “En la meva carrera he jugat moltes vegades a Fontajau, és una ciutat de bàsquet i és a prop de casa. Hi havia moltes coses que em feien il·lusió. Sembla un projecte superinteressant i estic agraït que hagin pensat en mi.”

Ganes de treballar

Carles Marco s’ha mostrat satisfet de la seva arribada a Girona i ha manifestat: “Estic molt content de formar part de la família i el projecte del CB Girona, d’aportar el meu granet de sorra i competir al màxim nivell. Posaré tot l’esforç i totes les ganes perquè segueixin sortint les coses bé.” El tècnic badaloní ha mostrat des del primer moment que té moltes ganes de començar a treballar al club i hi ha afegit: “Intentaré involucrar-me tant com sigui possible en la formació de la plantilla, sabent que ja s’hi està treballant.” En aquest apartat dels jugadors que formaran l’equip del Girona en la nova categoria de la LEB Or, el director esportiu ha explicat que encara no es pot parlar de renovacions ni de fitxatges: “Estem en fase de renovacions i la idea és donar la màxima continuïtat possible, però el salt de la LEB Plata a la LEB Or és important, tant des del punt de vista físic com de talent, i s’han de mesurar bé les coses. Ara no podem dir res.”

Carles Marco té força experiència com a tècnic en la LEB Or i ha explicat una mica com és la categoria: “És una lliga competitiva i cada vegada s’iguala més el nivell dels equips, però set o vuit estan un graó per sobre. És molt divertida de jugar, hi ha moltes sorpreses i tothom pot guanyar tothom.” Miki Fuentes, team manager, i Arnau Sacot, preparador físic, continuaran combinant càrrec d’entrenadors assistents.

M’agrada que l’equip pugui córrer, que hi hagi bons espais per jugar bé, defensivament no especular i ser agressius
Ens hem d’esforçar molt perquè la gent que vingui al pavelló de Fontajau estigui satisfeta amb la implicació que tingui l’equip
M’han demanat continuïtat en la filosofia que treballa el club, poder treballar amb la base, promocionar jugadors i poder competir
La LEB Or és molt divertida de jugar, hi ha moltes sorpreses i tothom pot guanyar a tothom. És una lliga competitiva
Carles Marco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)