FEB

Cop d’efecte de l’Avenida

Bàsquet. L’equip de Salamanca respon als fitxatges de l’Uni i el València incorporant una de les millores jugadores americanes, Katie Lou Samuelson, i renovant la seva germana Karlie

El Perfumerías Avenida, l’equip que ha dominat la Lliga Femenina l’última dècada, no s’ha volgut quedar enrere en la cursa que protagonitza amb l’Uni ei València per portar grans figures a la Lliga Femenina i ha confirmat el fitxatge de la jove alera Katie Lou Samuelson (1m91, 23 anys), internacional pels Estats Units i considerada una de les millors jugadores del país en la seva posició. El club de Salamanca també ha renovat la seva germana, Karlie Samuelson, que va debutar la temporada passada en la lliga femenina.

Katie Lou arriba a la lliga per marcar diferències. Va disputar l’Americup i el preolímpic de Sèrbia i el 2019 va ser escollida com a número 4 del draft de la WNBA, on va completar 20 partits amb les Chicago Sky. Va debutar a Europa al principi de la temporada passada en el Flammes Carolo. Només va jugar dos partits abans de lesionar-se amb unes mitjanes de 18 punts i 8 rebots.

Samuelson, que té passaport britànic, és una jugador amb capacitat anotadora des de totes les posicions, que sap llegir el joc, té velocitat en les transicions i aprofita la seva alçada per fer-se forta en el rebot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)