FEB

La Lliga Femenina-2 tindrà quatre equips catalans més

Lliga Femenina-2. El Viladecans, l’Almeda, l’Unió Esportiva Mataró i el Joventut són admesos en l’ampliació de la categoria

La Federació Espanyola ha fet públic el nom dels 16 equips que formaran part de la Lliga Femenina-2 en l’ampliació de la categoria que passarà a ser de tres grups de 14 equips enlloc de dos grups com fins ara. Entre els 16 nous equips ja se sabia que hi havia l’Unilever Viladecans, que havia assolit l’ascens per mèrits esportius, però se li afegeixen tres equips catalans més: l’Unió Esportiva Mataró, el Joventut Femení i el Basket Almeda. Aquests clubs s’afegeixen als que ja hi havia Segle XXI, el Barça CBS, el Lima Horta, el GEiEG i Boet Mataró. El Femení Sant Adrià va pujar a Lliga Femenina-1. Dels 16 equips nous que hi haurà també hi seran el Rosalía, els Maristas Corunya, el Travel Brand balear, l’Adareva, l’Estepona, el Paterna, el Miralvalle, La Salle-Melilla, el Sevilla Femení, l’Helios, el Castelló i el Basket Zaragoza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)