FEB

El delegat de l’Uni, Vicenç Bordas, baixa indefinida

Bàsquet.

L’Uni ha anunciat en un comunicat oficial que Vicenç Bordas, un dels fundadors del club i delegat en l’actualitat, segueix de baixa indefinida i el club ha decidit no substituir-lo durant la propera temporada. “Des d’aquí li desitgem la millor de les recuperacions i esperem poder-lo veure a Fontajau aviat”, assenyala la nota. Bordas és una de les persones més estimades al club i la temporada passada ja no va poder viure els últims partits des de la banqueta en trobar-se de baixa.

A banda de deixar la plaça de delegat oberta, el cos tècnic de l’Spar Girona segueix amb una clara tendència continuista respecte les darreres temporades començant per l’entrenador, Eric Surís, que es mantindrà al capdavant de l’equip per cinquena campanya consecutiva com a primer entrenador.

David Muñoz seguirà ocupant el càrrec de segon entrenador. El tècnic barceloní, que va arribar al club el novembre de 2017, complirà la seva quarta temporada. Muñoz també és l’encarregat de l’scouting. El team management segueix a les mans de Carla Jou, que repeteix al càrrec per segona temporada.

L’àrea mèdica té dues renovacions i una novetat; Sílvia Treviño complirà la seva segona campanya com a doctora de l’equip. Beti Orden serà la fisioterapeuta de l’equip per 8a temporada. Al seu costat hi haurà Redouan Hamido, que s’incorporarà a l’equip per fer el seguiment i desplaçaments.

L’última incorporació és la d’Álex De La Vega. El gallec completa l’staff en condició de preparador físic. Compta amb l’experiència de diverses temporades a l’Uni Ferrol i una etapa a Perfumerías Avenida. De La Vega substituirà a Andreu Comas, preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.