FEB

Els nous límits de Fontajau

Bàsquet. L’Uni comença la campanya d’abonaments després d’acordar amb l’Ajuntament i la SGE que el pavelló podrà encabir un màxim de 2.150 seguidors en cada partit

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de la ciutat i la secretaria general de l’Esport per vendre un màxim de 2.150 abonaments per a la Lliga Femenina i l’Eurolliga (o Eurocopa) de la temporada 2020/21. Amb les actuals normatives sobre la distància de seguretat, el límit que havia posat en un primer moment el govern era de 980 espectadors, però la proposta s’ha retocat fins als 2.150 sempre que la majoria dels abonaments es venguin en packs familiars de quatre persones, un fet que permetrà ajuntar petits grups en zones concretes del pavelló.

L’Uni va tenir l’última temporada uns 2.600 abonats. Per mirar d’arribar al màxim possible que li permet l’acord actual vendrà primer, a partir d’avui, els abonaments familiars de quatre persones (80 euros els adults i 30 els infantils) amb prioritat per als que ja tenien el carnet aquesta última temporada. Fins al 7 d’agost no començarà la campanya d’abonaments individuals, també amb prioritat per als que ho han estat aquest any. No serà fins al dia 1 de setembre que s’obrirà l’opció per a la resta d’aficionats, que fins al moment no eren socis i que es vulguin unir al club si queden seients lliures.

Un dels danys col·laterals de la pandèmia és que serà pràcticament impossible conservar el mateix seient que en les últimes temporades. A més, no es vendran entrades en cap partit si s’arriba al màxim d’abonats permès. Només podran entrar les persones amb carnet. Tothom ho haurà de fer amb mascareta i després de rentar-se les mans abans de cada partit.

Aquest acord amb l’Ajuntament i el govern només afecta la campanya d’abonaments de l’Uni i no la del Bàsquet Girona, que fa uns dies va obrir la seva pròpia campanya. “Amb el Girona la relació és molt cordial i hi tenim reunions però hi ha temes que no hem pogut concretar, la possibilitat de fer un carnet conjunt o la gestió dels espais de publicitat a Fontajau”, reconeix el director esportiu, Pere Puig.

Spar, més implicat

Durant la presentació de la campanya d’abonats, el club i Spar també van anunciar l’ampliació del seu acord de patrocini per una temporada més, la vuitena seguida. Spar, a més, tindrà una col·laboració econòmica més rellevant després de la marxa de Citylift. Amb tot, el pressupost del club, davant les incerteses actuals, baixarà més d’un 20%.

LA XIFRA

980
espectadors.
És la capacitat del pavelló si se segueix fil per randa la distància de seguretat.
Patrocini

El primer partit de lliga, el 20 de setembre

L’Estudiantes, que torna a la categoria, serà el rival de l’Spar en la jornada 1 de la lliga, a Fontajau, segons determina el sorteig realitzat per la FEB. Serà un inici amb emocions fortes perquè en la següent jornada a casa (4 d’octubre) tornen a Fontajau Rosó Buch i Nàdia Colhado, ara al Gernika. La pista de l’altre equip que ha pujat, el Gran Canària, serà el desplaçament entre setmana del 7 d’octubre i, un nouvingut amb força, el Casademont Saragossa –té la plaça de l’Stadium– serà el tercer equip que vindrà a Girona en la lliga (11 d’octubre). El València i la seva superplantilla tanquen un inici atractiu a Fontajau (25 d’octubre) mentre que els clàssics es fan esperar. Primer duel amb el Cadí, el novembre a la Seu i, amb Avenida, per tancar la primera volta a Salamanca (19 de desembre) i la lliga a casa (3 d’abril). La supercopa és al setembre (19 i 20); la copa, al març (4-7), i, el play-off, del 7 al 28 d’abril amb quarts i semifinals a doble partit i la final al millor de tres. El GEiEG Uni, en Lliga 2, comença el 3 d’octubre a Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)